QUICHÉ DE XAMPINYONS, CARXOFES I PEU DE PORC



INGREDIENTS

250 g de xampinyons
5 carxofes mitjanes
1 peu de porc bullit
1 ceba tendra
100 g de formatge ratllat
3 ous
200 ml de crema de llet de 35º
1 fulla de pasta brisa
Sal
Pebre negre

Netegem els xampinyons, els laminem, salpebrem i saltem amb una mica d’oli. Donem unes voltes, i els reservem.

Netegem les carxofes deixant els cors, les tallem a làmines al nostre gust, les salpebrem i saltem amb una mica d’oli.

Quan les tinguem les reservem amb els xampinyons.

El peu de porc el comprem bullit, l’hem de desossar. (La meva tècnica la trobareu aquí).

Un cop desossat el tallem a trossos no gaire grossos, i els afegim amb els altres ingredients que tenim reservats.

A un bol batrem els ous, afegim la crema de llet, el preparat del peu, els xampinyons, les carxofes i la meitat del formatge ratllat, remenem molt bé perquè s’incorporin tots els ingredients.

Estenem, la pasta brisa al motlle, la punxem amb una forquilla perquè no s’infli, aboquem tot el preparat, espolsem la resta del formatge ratllat per sobre, arreglem les voreres de la pasta perquè quedi curiosa.

La portem al forn que tindrem preescalfat a 220 ºC, deixem coure uns vint-i-cinc minuts o fins que la tinguem al nostre gust.





Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars