divendres, 12 de juny de 2015

PEUS DE PORC CRUIXENTS AMB PERNIL I ESPINACS





INGREDIENTS

2 peus de porc
4 talls de pernil tallats ben fins
Fulles d’espinacs
Vinagre
Vi de Porto
Sucre
Oli d’oliva

Els peus de porc els he comprat bullits. Per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. (És important embolicar-los amb paper film perquè espeteguen molt). Reservem

Netegem les fulles d’espinacs i les fregim amb abundant oli, fins que ens quedin cruixents, les deixem sobre paper absorbent.

Posem una mica d’oli a una paella, hi posem els quatre mitjos peus i els deixem enrossir a foc mitjà fins que els tinguem daurats pels dos costats. Els retirem de la paella.

A la mateixa paella fem una reducció de vinagre, vi de Porto i una mica de sucre.

A l’últim moment escalfem els peus, al emplatar-los han de ser molt calents.

Per servir, a la base del plat posem un tall de pernil, a sobre unes fulles d’espinacs, a sobre hi posem el peu, salsem amb la reducció que tenim preparada.


2 comentaris: