dijous, 4 de juny de 2015

PIZZA AMB PERNIL DOLÇ I TRES FORMATGES






INGREDIENTS

150 g farina especial per pizza
1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
6 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal

INGREDIENTS PEL FARCIT

100 d de pernil dolç
100 g de formatge Brie
100 g de formatge Camembert
50 g de formatge Emmental ratllat
1 tomàquet
Orenga mòlt
Oli d’oliva

A un bol barregem la Farina Especial Pizza i la sal, doncs, porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una espàtula durant un minut. Posem l’oli i pastem a mà sobre el marbre, durant uns cinc minuts.

Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.

Mentrestant preparem el farcit, tallem el pernil dolç a trossos, els formatges Brie i Camembert a talls, ratllem el formatge Emmental.

Passat el temps de fermentació de la massa, l'estirem a la mida que ens agradi ( a mi m’agrada molt prima), posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat, posem una capa de tomàquet ratllat, un rajolí d’oli i el pernil dolç que ja tenim tallat, anirem posant els talls dels formatges, empolsinem amb el formatge ratllat i l’orenga mòlta.

Portem la pizza al forn que ja tindrem preescalfat a 200ºC, deixem coure durant uns vint minuts o fins que la tinguem al nostre gust.



5 comentaris:

  1. Quina bona pinta aquesta pizza, tindré que provar aquesta farina suposo que es deu trobar als supermercats. Un petó

    ResponElimina
  2. La pizza casolana és boníssima, i amb pernil dolç i formatge és una clàssica de les que agraden a tothom!. Un petó!

    ResponElimina
  3. doncs te la compro! m'agraden les pizzes senzilles però sobretot m'agraden que portin moolt, moooolt formatge! i aquesta té tots els requeriments! bonissima! petons

    ResponElimina
  4. Una pizza clàsica però boníssima segur!!! petons

    ResponElimina