dimarts, 2 de juny de 2015

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE PEUS DE PORC





INGREDIENTS

1 pot de pebrots del piquillo confitats
2 peus de porc
1 ceba
2 pebrots verds
3 talls de cansalada virada
Brou preparat amb els ossos
Oli d’oliva
Sal

Traiem els pebrots del seu suc, deixem escórrer una mica. A una paella amb unes gotes d’oli, posem els pebrots del piquillo a foc suau, i els deixem confitar pels dos costats. Reservem

Comprem els peus de porc cuits, per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. Tallem a trossets i reservem.

Mentrestant amb els ossos, una ceba i ½ litre d’aigua, preparem un brou curt. Desprès ens farà falta.

Piquem en juliana fina la ceba, els pebrots verds i la cansalada. Posem al foc una paella amb oli, afegim aquests ingredients, deixem confitar durant uns quinze minuts. Afegim el brou, deixem reduir fins que les verdures siguin ben toves, triturem i passem pel colador xines. Rectifiquem de sal si fes falta, doncs la cansalada ja deixarà sal.

Amb els peus de porc que tenim tallats petits, hi barregem la meitat de la salsa.

Amb l’ajut d’una cullereta farcim els pebrots,  que anirem posant a una safata pel forn.

Quan els tinguem tots farcits, portem la safata al forn que tindrem preescalfat a 180ºC, durant uns 10 minuts.

Per servir, al plat posem els pebrots i napem amb la resta de la salsa, que la tindrem ben calenta.


10 comentaris:

  1. Doncs a mi m'sgradarà força. Els peus han passat de no agradar-me gens a ser-ne una fan!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. El mateix l’hi a passat al Miquel, i mira que n`avia fet moltíssimes vegades.
      Celebro que t`agradin
      Petons

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Soc de les que m'agraden els peus de porc. Trobo que ha de ser un farciment molt bo.
    Petons.

    ResponElimina

  4. Sión i Miquel; quin farciment més i més original¡¡ :O)
    Que vagi de gust Miquel i Sión¡¡

    ResponElimina
  5. Aquest farcit no l'havia vist mai! Visca les novetats! Petons!

    ResponElimina
  6. uauhh!! Quines ganes de fer aquest plat!! Peu de ministre amb cansalada.... espectacular!
    Fa uns anys vaig fer uns peus de porc amb butifarra negra i ens va encantar, aquest, crec que simplement son millors...

    Petons!!

    Cuina d'emergencia

    ResponElimina
  7. Caram Sión! Una bona idea de farciment. Segur que la combinació queda boníssima!
    Petons

    ResponElimina