dilluns, 15 de juny de 2015

COSTELLA DE PORC ADOBADA I CUITA A LA BRASA






INGREDIENTS

4 barnilles de costella de porc
Pebre vermell de la Vera
Pebre negre molt
Oli d’oliva
Sal

Quan compro la costella abans de preparar-la, si té massa greix, en trec una mica, doncs després en posar-la a la barbacoa, no va gaire bé fa flamarada, es fumeja i es torna negra però serà crua.

La salpebrem per tots costats, la posem a un bol, l’amanim amb un fil d’oli i  l’arrebossem amb el pebre vermell. Deixem a la nevera unes vint-i-quatre hores, girant-la de tant en tant, si fes falta podem posar-hi una mica més d’oli.

Quan la tinguem que coure només hem de treure-la del bol i deixa que perdi una mica de  l’oli que pugui porta. Això és per prevenir les flamarades a la barbacoa.

Un cop a la brasa l’anirem girant fins que la tinguem al nostre gust.

L’oli que ens ha sobrat de l’adob, l’escalfem i amanim la carn quan la tinguem cuita.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada