GALTES DE PORC AMB CEPS “FALSOS”
INGREDIENTS
2 galtes de porc
1 ceba
2 alls
2 tomàquets madurs
1 copa de vi ranci
Oli
Sal
Pebre negre
1 cullerada de farina
Patates petites
¾ l. brou de carn
Quan comprem les galtes demanem que ens les desossin.
Posem oli a una cassola i mentre s'escalfa, salpebrem les galtes, quan el tinguem calent les rossegem per tots costats. Reservem
Amb el mateix oli sofregim la ceba tallada ben fina. Un cop rossa, afegim els tomàquets, pelats i també tallats molt fins.
Un cop concentrat el sofregit, hi tirem els alls trinxats i la farina. A continuació aboquem-hi el vi ranci, deixem reduir. Afegim-hi el brou de carn i les galtes. Tapem la cassola i deixem-ho coure uns vint-i-cinc minuts a foc baix.
Mentrestant preparem las patates “falsos ceps” rentem les patates, i sense pelar-les, procedim com es veu a la foto, quan les tinguem preparades les salem i fregim una mica. Aquestes patates les vaig veure a Internet molt abans de tenir el blog, no recordo a quina pagina o blog de cuina, les faig moltes vegades per acompanyar els guisats.
Passat el temps traiem les galtes i passem la salsa pel colador xinés, desglacem i tornem a posar-les a la cassola, posem les patates i acabem de coure tot junt fins que ho tinguem al nostre gust.
Que plato más bien presentado, de 1 - 10 un 11!!!Felicidades para estas ideas que día a día nos presentas. y gracias por compartir!
ResponEliminaQue graciosos, ara me n'adono que no tinc aquest estri per a treure els cors de les pomes :O
ResponEliminaAixò no pot ser, n'haurè de comprar un!! :D
Per cert parella, està oberta la nova trobada gastrobloc@ire, aquesta vegada per dinar lleuger i aprendre sobre el cafè.
Us ho poso aquí perque no hi ha gaires places i diria que a la darrera vegada no us veu assabentar per facebook...
http://www.facebook.com/event.php?eid=163994166989642
un abraçada!
Sion, niña preparas unos platos que ni en los restaurantes de varios tenedores, muy sugestiva tu receta....Saludos paco
ResponEliminaReconec que m'ha intrigat molt això dels "ceps falsos". Queda algun estris de cuina per inventar?. El resultat: fantàstic!!
ResponEliminaUna abraçada
Caram quins ceps més macos! haha
ResponEliminaLa idea és súper orignal. M'hauré de comprar un aparell d'aquests. Un plat deliciós.
Petonets!
Je je je... segur que més d'un caurà a l'engany :)
ResponEliminaUn guisadet sensacional, per tenir ben a prop una llesca de pa!
Com m'agraden aquests plats amb galtes que queden tan bons... M'ha fet gràcia això dels ceps falsos, jo llegia els ingredients i pensava, què haurà posat, si són bolets... Al final he vist que eren patates, però semblen bolets, és una idea molt original de fer formes diferents. M'agrada. Besets.
ResponEliminaQuina cucada! són originals de debò i jo veient la foto primera deia, mira tu quina feianda i són perfectes! tinc una parell dá quests serà qüestió de fer-lo servir, un plat boníssim i ben acompanyat.
ResponEliminapetons
Molt enginyosos aquest bolets. M'han agradat molt.
ResponEliminaSalut,
Pepin
Que gracia,me encanta la idea...el resultado es genial.
ResponEliminaBesets.
M'a quedat morta en els ceps. Quina idea mes original. Les galtes aqui a Murcia les venen ya sinse el os.
ResponEliminaMol bona la recepta.
Besets
Hola!
ResponEliminaestava impacient per veure que eren els "falsos ceps" i com ho havies fet!! Molt, però molt original.. Em sembla que molts comprarem l'estri per que és una "quedada total". Amb aquest plat jo necessitaria un bon pa per que m'encanta amb la salseta! petons
Que cucos aquests ceps falsos!! Un plat per sucar-hi pa, que bo!
ResponEliminaQuina gràcia aquestes patatones, un gran acompanyament per a les galtes!
ResponEliminaM'agraden les galtes, però aquests ceps falsos m'han robat el cor per originals.
ResponEliminaPetons.
Jó sóc més de peus però tot i així em lleparia els dits amb aquesta salsa i els "ceps" tan monos que us han sortit.
ResponEliminaXe, per sopar me'n menjaria un plat d'aquests! Quin aspecte té! I la carn, ben cuiteta en un bon brou, com m'agrada a mi. Els falsos ceps, xulíssims. Com sempre, excel·lent.
ResponEliminaBesos
Daminela
ResponEliminaMuchas gracias
Un beso
Starbase
Gracies per avisar-nos. Esperem a la propera no tenir compromisos.
Quan vaig veure aquets bolets per Internet, ja fa mol de temps, vaig tindre que comprar-me’l i ja els he fet molts cops, a taula son la sensació dels convidats.
Una abraçada
Paco
Moltes gracies celebro que t’agradi
Una abraçada
Josep
ResponEliminaCrec que no, lo que sortiran seran noves idees per fer amb ells. Moltes gracies
Una abraçada
Marina
Queden mol bé i a més a més molt bons
Mols petons
Gemma
A cop de vista semblen ceps de veritat, encara que desprès el gust no, ni molt menys, però queda un plat molt “resulton”
Petonets
Asela Masià
ResponEliminaEs una forma de fer que un plat de sempre quedi original
Petons
Mai
Amb aquet plat aconsegueixes que la gent s’ho passi bé un bon rato comentant com estan fets.
Mols petons
Pepin
Moltes gracies per el comentari
Una abraçada
Mesilda
ResponEliminaEs un plat amb sorpresa.
Petons
Orquidea59
Així millor per fer aquet plat, amb aquets bolets sorprens a la gent.
Un peto
La cuina de l’Eri
Es una forma original i bona, el pa que no falti dons la salsa esta deliciosa
Un peto
El taller de cuina
ResponEliminaAmb els bolets et quedes amb el personal.
Petons
Visc a la cuina
Un detall simpatic per un plat de sempre
Petons
La cocinera de Betulo
Quan presentes el plat i els proven, has de veure la cara dels convidats
Petonets
El taller de cuina
ResponEliminaAmb els bolets et quedes amb el personal.
Petons
Visc a la cuina
Un detall simpatic per un plat de sempre
Petons
La cocinera de Betulo
Quan presentes el plat i els proven, has de veure la cara dels convidats
Petonets
Cristina
ResponEliminaAmb un bon plat de peus també queden la mar de bé.
Petonets
Queti B
Agrada tant per dinar com per sopar, amb una bona barra de pa. Els “bolets” a taula tenen molt èxit
Petons
m'encanten les galtes, sión, la seva textura melosa... hummm, i aquests falsos ceps, una gran idea, perquè res no és el que sembla!
ResponEliminaMolt xulos els falsos ceps! I jo, com en Manel: adorador de les galtes. Què bones!!
ResponEliminaSalut!
un plato de mis favoritos las galtas me encantan y con estos falsos blolets tambien.Buen invento
ResponEliminauna abraçada
miquel
tota una obra d'art..!
ResponEliminaUna abraçada
genials aquests falsos ceps, quina manera més maquetona de presentar el plat
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Avui he fet un plat amb la cocció idèntica, en lloc de galta, entrama, però és clar, sense els "ceps" La idea és genial.
ResponEliminaUna abraçada.
Manel
ResponEliminaAmb lo bones que son, es una manera de donar un toc més simpàtic al plat
Una abraçada
Massitet
Son tan bones, que unes patatones els van molt bé
Una abraçada
Miquel
Es una forma simpàtica de presenta unes patates
Una abraçada
StHilari
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Dolça
Moltes gracies
Petonets
Els fogons del pare
Aquests guisats son genials, i amb acompanyament encara mes. Moltes grecies
Una abraçada
Hola guapa tu
ResponEliminaquin plat més maco i més bo, que divertit això dels botels,...em permís, copio, copien, copiaren...
gràcies per compartir aquesta idea tant ferma
mil petonets Susanna
Les galtes deuen ser bonissimes però els ceps son la repera. Quina cosa més original i divertida.
ResponEliminaPetons!
SUSANNA
ResponEliminaEs molt divertit a taula i poca feina a la cuina
Petons
Pilar
Com molt bé dius les galtes molt bones, però els bolets a taula molt divertits, i fàcils de fer
Petons