CREPS
PER LA DE “MARISC”
INGREDIENTS
Llagostins
Barretes de Surimi
Sal
Pebre negre
Oli
Farina
Crema de llet per cuinar
Farina per preparar creps Harimsa
Pelem els llagostins. Reservem, guardant els caps i les pells.
Posem aigua a un casso, el portem al foc, quan comenci a bullir posem els caps i les pells que tenim reservats, que bullin uns cinc minuts, passat el temps triturem amb el turmix i ho passem per un colador xinés. Si ens ha quedat molt líquid ho portem al foc per tal de reduir-ho, fins que ens quedi una salsa una mica consistent. Reservem
Tallem els llagostins i les barretes de surimi a trossets no gaire petits, salpebrem molt poquet i saltegem una mica a una paella, primer els llagostins, fins que canvien de color llavors afegim les barretes, unes voltes i reservem.
Preparem una beixamel com tinguem costum de fer-la, mentrestant anem-hi posant cullerades de la salsa que tenim reservada dels caps. Quan la tinguem llesta en reservem un parell de cullerades, a la resta hi afegim la farsa preparada, donem unes voltes per incorporar molt bé tots els ingredients. Reservem
Per preparar les creps, a un bol posem la farina amb aigua tèbia anem remenant fins aconseguir una crema molt fina, vigilant que no ens quedi cap grumoll de farina.
Tindrem calenta una paella amb unes gotes d’oli, anem-hi posant una capa molt fina de la crema, quan veiem que ha quallat amb molta cura li donem la volta perquè ens quedi daurada d’altre banda, retirem i reservem.
Farcim les creps donant-los la forma que més ens agradi, posem-hi per sobre la beixamel que tenim reservada, espolsem una mica de formatge ratllat i gratinem una mica
PER LA DE BACÓ I XAMPINYONS
INGREDIENTS
Cansalada fumada
Xampinyons
Sal
Pebre negre
Oli
Tallem petita la cansalada. Reservem
Els xampinyons desprès de pelar-los i rentar-los també els tallem petits i salpebrem una mica.
A una paella amb unes gotes d’oli saltegem primer els xampinyons, Només donant-los dues voltes, afegim la cansalada, també dues voltes i reservem.
Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-ho, quan la tinguem en reservem un parell de cullerades, i a la resta hi posem la barreja preparada, donem unes voltes per incorporar molt bé tots els ingredients i reservem.
Les creps ja les tenia preparades, doncs el mateix dia en vaig fer dels tres farcits.
Farcim les creps donant-los la forma que més ens agradi, posem-hi per sobre la beixamel que tenim reservada, espolsem una mica de formatge ratllat i gratinem.
PER LA DE XOCOLATA
INGREDIENTS
Xocolata de cobertura
Mantega
Crema de llet per cuinar
Desfem al bany Maria la xocolata amb una mica de mantega i un raig de crema de llet o com tinguem costum de fer-ho, o bé com ens indiquin les instruccions de la que utilitzem.
Com que les creps ja les tenim preparades, quan tinguem la xocolata al punt les farcim, donant-li la forma que mes ens agradi.
Uau, tres receptes ideals per a un sopar temàtic a base de creps. Totes tres m'agraden, la de marisc amb la beixamel tan gustosa ha de quedar molt bona.
ResponEliminaI la última, amb xocolata, mmm......
Em sembla que venim a sopar avui... pel Xavi una de marisc, per mi una de bacon... i de postre moltes de xoco! jeje T'han quedat fantàstiques!
ResponEliminaPetons
Sandra
Si us plau: una de cada !!!!
ResponEliminaQue bones!!!
petons
No em quedaré sensa tastar-las, també em demano una de cada.
ResponEliminaPetons.
Si pot ser, un de cada si us plau.
ResponEliminaMuas!
A mi també em va bé la parella sencera!
ResponEliminalas tres molt bones,han quedat fantàstiques
ResponEliminabona setmana parella
miquel
Nosaltres també vindrem a sopar amb els veïns de la Bordeta, je,je.
ResponEliminaUn sopar temàtic excel·lent!
Las tres versiones estan riquisimas!!.....que bueno se ve todo!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaNo me puedo decidir, cual me gusta más. Así que porfa, un par de cada( por probarlos)!
ResponEliminaGemma
ResponEliminaTotes varen quedar molt bones, però jo amb quedo amb la de marisc
Petons
Elsfogonsdelabordeta
Queden anotades, nomes mas de dir a quina hora, jejeje
Petons
Dolorss
T’estan esperant, no tardis !!!!!
Petons
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaTambé les tens reservades !!!!
Petons
Gemma
Nomes faltaria, te les reservo
Petons
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada
Visc a la cuina
ResponEliminaTambé les tens reservades
Petons
Gloria
Ja amb diràs l’hora, jejeje
Petons
Foodtravelandwine
Muchas gracias
Besos
Damilena
Las tienes reservadas jejeje
Besos
Ostres! tres en una.. Jo agafo una de cadascuna.. però de la de xocolata, és que no puc evitar-ho, si en poden ser dues millor!
ResponEliminaPetons
Quin sopar més bo!!! jo de xocolata me'n demanao dos!!!
ResponEliminaPrimer, segon i postres amb creps...la propera vegada m´hi apunto a aquesta marató monogràfica a base de creps...M´agraden tots tres.
ResponEliminaQuina exibició de creps eh?... La veritat es que sense tastar-los, la imatge que donen es impecable. Salut!.
ResponEliminaMe llevo uno de cada.....por pedir que no quede,los tres son buenisimos.
ResponEliminaBesets.
Jo voto per les saladetes aquesta vegada. La de marisc bona, però la de xampinyons per al meu gust encara millor! :)
ResponEliminamuy rico creés se ven muy lindos ambas versiones me encantaron,una delicia,abrazos y cariños.
ResponEliminaQue bó,i el cistellet de Tiramisú me robat el cor..
ResponEliminaPetons
La cuina de L´Eri
ResponEliminaTu demana tinc la llibreta a la ma, jejeje
Petons
Teresa
També en prec nota
Petons
Cristina
La propera t’aviso
Petons
Ricard Sampere
ResponEliminaLa sort va ser que no nomes s’exhibien.
Una abraçada
Mesilda
També en prenc nota jejeje
Petons
Starbase
Ets dels meus, jo les salades, les dolces pels nois
Una abraçada
Rosita Vargas
ResponEliminaLos tres estaban muy buenos
Besos
Margot
Els meus amics amb varen dir el mateix del cistellet
Molts petons
Tres versions de creps boníssimes. Ahir precisament vaig fer una lasanya amb el farcit de marisc, però portava salmó que em va sobrar de la nit anterior. És una sort tindre totes les receptes del bloc recollides en un llibre. Felicitats.
ResponEliminaAsela Masià
ResponEliminaTres versions de creps per un sopar temàtic, amb salmó també deuria quedar molt bona la lasanya
Doncs si que es una sort i sobretot si l’esperes
Petons
Holaaaa!!!:D, que gusto! tengo para elegir los crepes.
ResponEliminaMe gustan todos los sabores, pero el más, creo el primero con surimi mmm... que rico!
te mando un gran abrazo..
Gaby
Puedes elegir el que mas te guste.
ResponEliminaBesos
Que bones!! M'han agradat molt de les dos maneres, si hagués d'escollir em quedaria amb totes dues, una per primer plat i l'altra de postres! hehehe
ResponEliminaNo coneixia el teu blog, però des d'ara que ja tens nova seguidora! ;)
Una abraçada guapa!
La meva idea és fer-los salats però ja veig que tu ens portes les dues versions, difícil triar.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
ostres! quin àpat més complert que has fet de creps!!! m'encanten. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaLas de chocolate se ven buenísimas pero Yo me quedo con las saladas, jejjeje. Qué gran aportación, me encantan!!!
ResponEliminaPetonests
No sé quines triar pero si puc les tres versions, me les menge totes! Marta
ResponElimina