CONILL AMB CARGOLS
INGREDIENTS
1 conill
1 ceba
1 tomàquet
1 all
3 fulles llorer
Ametlles i avellanes torrades
1 cullerada de pà ratllat
Oli
Sal
Pebre negre
Mig quilo de cargols
Mig litre de cervesa
Rentem molt bé els cargols que ja tindrem desdejunats, els posem a una olla amb aigua freda, a foc molt baix, fins que comencin a bullir, llavors els escorrem, esbaldim i els tornem a posar a l'olla amb aigua calenta, sal, pebre negra i el llorer, bullirem uns 20 minuts, passat el temps els escorrem i reservem.
Demanem que ens tallin el conill a trossos, salpebrem i a una cassola amb oli l’enrossim.
Triturem la ceba i la passem a la cassola que tenim el conill, quan està una mica daurada, aboquem el tomàquet donant-li unes quantes voltes, reguem amb la cervesa, deixem reduïr una mica, posem aigua fins que ens quedi completament cobert. Esperem que cogui durant uns vint minuts.
Mentrestant preparem una picada amb les ametlles, avellanes, l’all i el pà torrat, que abocarem a la cassola, esperem uns cinc minuts més, posem els cargols, remenant molt bé perquè s’incorporin amb la salsa, esperem uns deu minuts més, o bé fins que el conill el tinguem al nostre gust.
Sión, m'has tocat la fibra, la meva debilitat els cargols, els prefereixo amb tomaquet o a la llauna, però.... m'emporto aquet platet que també en ve de gust.
ResponEliminaMuxutxuak
Hola Sión, a mi també m'has tocat la fibra , m'he encanten i ens encanten a ca nostra , per diumenge com a aperitiu no estaría gens malament el teu platet .
ResponEliminaAi, que bo! Conill i caragols m'agraden molt; això, la fotografia tan suggeridora i l'hora que va fent, m'ha fet venir ganeta.
ResponEliminaMoltes gràcies per la recepta.No done l'abast a fer-les totes, però vaig agafant idees.
Besets
La meva mare i la meva àvia són de Linyola i també en fan de conill amb caragols, a vegades hi posen també espinasc. Que bo!
ResponEliminaSóc la primera dels comentaris a qui no agraden els cargols... :(
ResponEliminaPerò el meu pare segur que sucaria pa i deixaria el plat ben net!
la meva sogre els fa també amb conill i son boníssimssssss
ResponEliminapetonets
Sión i Miquel; Jo com la Gemma, sóc el segon que no agraden gaire els cargols, encara que quatre si, eh?
ResponEliminaQue vagi de gust Miquel i Sión. :-D :-D :-D
Para chuparse los dedos,buenisimos!!!Como disfrutaria si los pillara.
ResponEliminaBesets.
Rosa
ResponEliminaA casa els cargols ens encanten de totes las maneres, a la llauna també, tinc un post anterior de cargols a la llauna.
Petons
Xisca
Molts diumenges per el aperitiu tenim uns quans fets una mica picantons.
Un peto
Queti B
M’afalaga molt que t’agradi aquesta recepta es un plat de tota la vida a casa, anàvem a buscar cargols amb el pare, i la mare uns dies desprès quan estaven desdejunats els cuinava.
Una abraçada
Albota
ResponEliminaCom li he dit a la Queti, a casa tan els pares com els avis els han cuinat, encara que mai hem posat espinacs, pot ser interessant.
Petons
Gemma
Els cargols no tenen terme mig o agraden o no, encara que amb una bona salsa estan per sucar-hi pa.
Molts petons
Lidia
Es un plat guisat de tota la vida
Petons
Menja de bacalla. Josepb
ResponEliminaBé si quatre t’agraden ja es per comença a tastar-los.
Una abraçada
Mesilda
Es que son tant bons Ummm
Petons
Hummmmmmmm, el conill molt bó, pero es que els cargols m'agraden un montó.
ResponEliminaBesets
En aquest cas, faig pinya amb la Gemma i el Josep, els cargols no em són gens simpàtics, encara que ja sé que tenen molts seguidors!
ResponEliminaCom m'agraden els cargols i com m'agrada el conill!...total: em fas un platet?, Una abraçada Sión, sempre presentant propostes tan bones...
ResponEliminaM'agrada molt la manera com has cuinat aquest plat, amb la picada i tot. Els caragols li han de donar un sabor molt bo. Els meus pares sempre tenen caragols a casa i de tant en tant en posen a la paella o els fan amb salsa per picar. Aquesta recepta és boníssima. Me l'apunte. Besets.
ResponEliminaSion, el plat fantástic, per a mi el conill de consevol manera, els cargols amb tres o cuatre, y el pá que no sigui escas.....paco
ResponEliminacOMO VEA MI MARIDO ESTE CONEJO CON CARACOLES se come la pantalla del ordenador, y mañana me tocará hacerlo yo también. Es un plato que nos chifla a todos!
ResponEliminaJo no em vull unir al club dels qui no els agraden els caragols... jo m'unesc al grup dels qui no els ha tastats mai! :/ Ma mare mai no ens ha fets perquè no li agradaven i vet-ho ací que fins ara no n'he menjats mai...
ResponEliminaSi els caragols no sé si m'atreviré, aquest conill té una pinta estupenda... Molt recomanable!
receta estupenda y buena que hace feliz a los que les gustan los caracoles,pero ami no me gustan
ResponEliminauna abraçada
miquel
Els cargols que no volen els demés me'ls poses a mi... pq a mi si són de mida mitjana m'agraden molt... i combinats amb conill per llepar-se els dits
ResponEliminapetonets
Qué mezcla tan curiosa...
ResponEliminaSabes? nunca he comido caracoles. Me da un poco de... ;-) pero es cuestión de probar, no?
Besinos
No m'agrada el conill, però els cargols ummmmm em tornen boixa.
ResponEliminaI amb aquesta salseta que tenen, mare meva que bons!!!
Animo a provar als que no els han tastat mai.
Petonets.
en voila une assiette qui me met vraiment n appétit avec toutes ses saveurs
ResponEliminabonne journée
Orquidea 59
ResponEliminaEl conjunt fantàstic si t’agraden les dues coses
Petons
Gloria
Tranqui-la no tot a d’agradar a tothom
Petons
Mercè
Tens un platet reservat, jejeje
Petons
Asela Masià
ResponEliminaAmb sento afalaga si t’agrada el plat i als teus pares també
Petons
Paco
Amb el conill i el pa, ja es un bon dinar.
Una abraçada
Damilena
No se lo enseñes, mejor se lo preparas, que te deja sin ordenador jejeje
Besos
Xavier
ResponEliminaSi comences amb el conill de ben segur que continues amb els cargols
Una abraçada
Miquel
Si no t’agraden el cargols, tens el conill i la salseta que pots acompanyar amb una barra de pa.
Una abraçada
Neus
Bé millor ens els repartim entre les dues jejeje
Petons
Isabel
ResponEliminaTienes que probarlos creo que te gustaran
Besos
Joana
Si t’agraden els cargols el conill el pots deixar per algú altre
Petons
Fimere
Un duo de sabores muy bueno
Besos
A mi els cargols no m'agraden, però als meus sogres (que són de Lleida), ja t'ho pots imaginar!!!!
ResponEliminaLa meva mare sempre ha fet paella amb conill i cargols, i aleshores quan vivia a casa, m'ho menjava. Però a casa meva sóc incapaç de cuinar-los. Deuen ser manies...
Un petó
Yo me quedo con los caracoles, ainssssssssssss que ricos, con el conejo no puedo me da cosilla.
ResponEliminaBesitos.
Que rico!! la carne de conejo es una de mis preferidas, la como de cualquier manera, menos cruda jejeje...te ha quedado un plato fantástico!!
ResponEliminaBesos
Margarida
ResponEliminaEls cargols es d’aquelles coses que t’agraden o no. Tot i que haver-los de netejar tiren enrere si no t’agraden massa.
Petons
Las recetas de mar
Si te gustan los caracoles, siempre puedes dejar el conejo para los demás jejeje
Besos
Crismas
Para mi es una de las carnes que mas me gusta, no tiene grasa i es muy saludable
Besos
Hola Sion, guapa tu
ResponEliminaun plat de 10x10, m´agrada,gràcies per compartir-lo
mil petonets Susanna
Amb tota sinceritat... si em fessin votar quin és el bloc, del que em menjaria el màxim % de receptes, sense dubte, seria aquest.
ResponEliminaRecepta que pengeu, recepta que em fa salivar.. i no em veureu pas que ho digui a cap altre lloc.
Salut!.
Los tornillos son los caracoles?..de pequeña los comia a veces pues a mi abuelo le encantaban ..pero desde que el falta nunca mas ...a mi si que me gustan ..una receta muy interesante y gustosa ..besos MARIMI
ResponEliminaSión,
ResponEliminaAquest conill amb cargols no té desperdici. Jo em vaig referir als guisats de La Noguera, allà el conill amb cargols és també un clàssic.
Molt bo.
OH, quina pinta te Sión, aquí tens la teva fan numero 1 del conill babejant a al pantalla , aquest amb cargols és insuperable, o no? ja espero la següent, avui ja n´he vist dos de receptes i totes superiors.
ResponEliminaUna abraçada
Que bons que són els cargols... Jo gairabé faria cargols amb conill, perquè m' encanten .
ResponEliminaSión, per poc no coincidim avui!!! vaig compar conill ahir per a fer arròs avui, i vaig estar a punt de comprar caragols, que m'encanten, però per mandra no els vaig comprar.
ResponEliminaLa teva recepta és boníssima!!!
Petonets
VISCA ELS CARGOLS!!! En el meu cas deixo el conill per als demés.... ara que si els fem amb peus de porc ja la cosa canvia...
ResponEliminaPetons gastronómics
Ricard Sampere
ResponEliminaMoltes gracies per la teva sinceritat ens afalaga molt, doncs esperem continuar amb aquest nivell i fen-te salivar jejeje
Una abraçada
Garlutti
Hay platos que si no te los ponen en la mesa, aunque te gusten no los preparas.
Besos
Els fogons del pare
El conill amb cargols es una clàssic de molts indrets i de moltes cases, es tan bo!!!!!!!
Una abraçada
Mai
ResponEliminaSi hagués sabut que t’agradava tan ten hagués guardat un platet jejeje. Per la propera estàs convidada.
Una abraçada
ANNAFS
Si que estan molt bons, si t’agraden molt passat per l’altre post de “Cargols a la Llauna” Petons
Mary Lou
ResponEliminaSi també n’avesis fet, de ben segur que també estaran boníssims.
Celebro que la recepta t’hagi agradat.
Petons
Com Gat i Gos
Son molt bons amb totes les preparacions que els posis.
M’acabes de donar una molt bona idea, els cargols m’encanten i els peus de porc també, amb el conjunt te de quedar un plat deliciós. Gracies
Petons