PINTXOS
Tenia uns retalls de carn magra al congelador per preparar pintxos, amb els que vaig aprofitar per provar de condimentar amb tres dels productes rebuts, obtenint un resultat sorprenent per la bona qualitat dels mateixos.
INGREDIENTS
½ k carn magra de porc
1 pebrot vermell
2 cebes
1 cullerada sopera de PIMENTÓN DE LA VERA
½ culleradeta de les de cafè de PIMENTÓN PICANTE
½ cullerada sopera de herbes TOQUE ESPECIAL MAROCCO
½ culleradeta de pebre negre molt
Sal
Oli
A un bol que puguem guardar a la nevera, posarem tots el ingredients, la carn tallada a cuadrets d’uns tres centímetres, el pebrot vermell també a cuadrets com la carn, les cebes dividides en sis o vuit trossos cadascuna.
Amanirem tota la barreja amb un bon raig d’oli, un polsim de sal, no massa perquè les herbes ja en porten una mica, remenem molt bé tot el conjunt, afegim el pebre vermell de la Vera, el picant, el Toque especial morocco i el pebre negre, tornem a barrejar-ho molt bé tot plegat, si fes falta posem una mica més d’oli.
És convenient preparar-los un parell de dies abans de menjar.
Mentre s'estàn macerant a la nevera, és convenient remenar-los un parell de cops al dia.
Passat el temps, els travessem amb una broqueta i els cuinem a la planxa o a la barbacoa, com ha estat el meu cas.
Podem acompanyar-los amb unes patates al caliu, unes carxofes a la brasa o una amanida.
Vull agrair a l’empresa VERDÚ CANTÓ SAFFON SPAIN S.L. per enviar-me aquest fantàstic assortit dels seus productes, Herbes, Sucres, Flor de Sals, Pebres, Chutneys i Safrà.
Sión, uns pintxos deliciosos, els productes molt novedosos.
ResponEliminaMuxuak
Tenen que quedar eixos pintxos molt bons.
ResponEliminaBesets
Hola!
ResponEliminaQuins productes més bons que t'han enviat. M'encanten aquests pintxos macerats.. han d'estar potents i molt bons! Petonets
Amb aquestes espècies deu ser com donar una mossegada al Marroc... com m'agraden aquestes brotxetes Sión!
ResponEliminaAmb aquestes broquetes (que em semblen delicioses), torrades a la barbacoa, i una cerveseta, ben bé semblaria que estem en vacances. De festa!
ResponEliminaBesets
Aquests productes son de molta qualitat, els pintxos segur que tenen molt de sabor.
ResponEliminaPetons.
Deuen quedar uns pintxos ben gustosos, amb aquestes espècies tan potents... Segur que la Glòria del Cafè de Nit dirà que piquen massa, je je je...
ResponEliminaLes broquetes combinades amb verdures ens encanten, jo també hi poso cherrys i xampis ;)
Unas brochetas de lujo! Una cervecita y no puedes pedir nada más!
ResponEliminaQue bons els pintxos umm, m'encanten.
ResponEliminaI aquests amb tantes espécies, han d'estar bonísims.
Petonets.
Aquest lot que t'han enviat si que es aprofitable... m'agrada el que has fet amb les especies.
ResponEliminaun petonet
Un regal ben bo. Els pintxos deuen estar mortal, però mira que sóc bàsica estic veient les patatones i les carxofes i segur que primer mossegava aixó.
ResponEliminaMuas!
Un pintxos boníssims! una manera deliciosa i molt vistosa de presentar-ho.
ResponEliminaMolts petonetsss
Rosa
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Orquidea 59
Tu o has dit molt bé
Petons
La cuina de l´Eri
Una mica potents sense “passar-se” son mes bons
Petons
Mercè
ResponEliminaEls dona un sabor especialment bo
Petons
Queti B
Per això aprofito els caps de setmana que tinc la barbacoa, i la cerveseta que no pot faltar, per fer segons quins plats, i realment sembla que estem de vacances.
Molts petons
LA COCINERA DE BETULO
Varen quedar molt bons
Petons
Gemma
ResponEliminaVaig anar amb molt de compte al amanir-los, però al posar-hi les verduretes també ajuden a suavitzar-los una mica
Petons
Damilena
Has acertado
Besos
Joana
Estaven molt ben amanits i molt bons
Petonets
Neus
ResponEliminaEs qüestió de posar-ne, però sense passar-se.
Petons
Gemma
Son el complement per la carn, encara que també portessin verdures.
Petons
Ingrid
Estaven molt bons, moltes gracies.
Petons
quins pintxos més bons!!! sort q ja he dinat!
ResponEliminaAixò si que es aprofitament, i del bo!!
ResponEliminaUn bon recurs.... si guarneixes una mica de carn (pollastre, bou, porc...) amb una bona dosis d'espècies sembla una altre cosa, sempre passa millor.
ResponEliminaPETONS GASTRONÓMICS.
Sion la reina de los aperitivos, siempre me quedo admirado con tus recetas, tienes una imaginación fabulosa, por cierto (tengo que confesarte que he pecado) el arroz que hice con magret de pato, fué a partir de un plato que tú hiciste de magret, y dicho pecado es que no te dediqué dicho arroz, creo que algún dia me lo perdonarás,jajaja, bueno Sion, te he contestado en mi blog a tu comentario, muchas gracias por todo .........paco
ResponEliminaUnos condimentos muy bien aprovechados,que buenos y sabrosos estarian estos pinchos.
ResponEliminaBesets.
Sion me encantan los pintxos y los tuyos geniales, y anda que con este lote de especias aun te quedaran mejor
ResponEliminaMiquel
Personalment, on hi hagi un pimentón de la Vera que es tregui tot el demés. Li tinc una estima a aquesta espècie fora de mida (deu ser perque em recorda a les vacances, potser?) hehehe
ResponEliminaEs fantàstic com unes herbes o especies poden provocar un canvi tant espectacular en unes carns!!! Tenen molt bona pinta!!! Petons
ResponEliminaMmmmmmmmm qué rico!!!!
ResponEliminaVengo a entregarte un premio qué me hace mucha ilusión que tengas, es el Indalo de Bronce, después se lo puedes entregar a otro blog que sea relacionado con la cocina y que tenga más de 100 seguidores.
Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.
http://cocina-trini.blogspot.com/2010/11/premio_26.html
Quin gustet més bó que deurien tindre aquest pintxos amb tanta maceració. Jo no els tinc tant així que t' agafo l' idea que segur em queden mols mes bons. La pinta es fantastica.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana
Mmmm! Tenen una pinta deliciosa. I les verduretes del voltant molt ben presentades!
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat
Que bones, aquestes broquetes i quina sort que t'envien aquestes meravelles!! Jo eixe de "toque morocco" l'use molt i molt i el trobe boníssim!!! Salutacions
ResponEliminaA mi m'agraden ben "condimentades"... vull dir que ja n'agafaria una ara mateix. Salut!!.
ResponEliminaQuins pintxos tan bons i ben condimentats amb aquestes especies.
ResponEliminaAquests pintxos fan una patxoca!...però a mi les espècies em fan respecte; ai, el picant! Però els provaria, eh! no faig un lleig a ningú.
ResponElimina*Eva*
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Josep
I tant, moltes gracies
Una abraçada
Com Gat i Gos
Es una bona manera de menjar trossets de carn que d’altre manera semblarien sobres.
Petons
Paco
ResponEliminaMoltes gracies m’afalagues molt, per lo demes ja et vaig dir que tranquil.
Una abraçada
Mesilda
Estaven molt bons de veritat
Petons
Miquel
Les especies els varen donar un bon toc
Una abraçada
Starbase
ResponEliminaEl pimentón de la Vera, va ser la part principal del resultat
Una abraçada
Elvira
Tens tota la raó, les especies varen fer gairebé miracles!!!!!!
Petons
Trini Altea
Muchas gracias, me ha hecho mucha ilusión, ahora me paso a recogerlo.
Besos
Pilar
ResponEliminaEstaven molt bons encara que no queda gaire bé que jo o digui, si els proves ja amb diràs
Petons
Anna
Moltes gracies
Petons
Francesc
El “toque morocco” va ser un encert en posar-lo queda molt bo
Una abraçada
Ricard Sampere
ResponEliminaLa propera vegada t’aviso jejeje
Una abraçada
ANNAFS
Si que estaven molt bons
Petons
Cristina
La avantatge es que pots fer-los al teu gust de picant
Petons