dilluns, 8 de juny de 2015

AMANIDA VARIADA AMB FUMATS





INGREDIENTS

200 g. salmó fumat
200 g. bacallà fumat
100 g. verat fumat
4 anxoves salades
Escarola
Endívies
canonges
1 ceba tendra
Oli d’oliva
Vinagre de Xeres
Sal

Netegem les verdures, rentem, escorrem i tallem a tires d’uns dos centímetres, les barregem bé. Reservem.

Preparem la vinagreta, a un bol posem una mica de vinagre (al gust de cadascú), l’oli i la ceba tendra picada molt fina. Tallem les anxoves molt petites i també les posem a la vinagreta barregem molt bé tots el ingredients.

Amanirem les verdures amb aquesta vinagreta, que no els hem posat sal ja que la vinagreta amb les anxoves tindrà un punt de sal

A una safata per servir posem totes les verdures, repartim els fumats que tenim tallats a tires intercalant els colors, o com ens sembli millor, amanim amb la vinagreta i cap a taula.


4 comentaris:

  1. m'agrada aquest tipus d'amanides, sempre que les trobo en una carta acostumo a demanar-ne perquè no en faig mai a casa! ideal per la calor! petons

    ResponElimina
  2. Aquests tipus d'amanides són fantàstiques per a aquests dies de calor! que només et ve de gust cosa fresca i ràpida de preparar! petons

    ResponElimina
  3. Doncs té molt bona pinta! Jo no els he barrejat mai els fumats, una costum com una altra. A casa ens agraden molt, així que la provaré. Gràcies!
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponElimina