MACARRONS AMB GAMBES I CALAMARS
INGREDIENTS
10 gambes
3 calamars
Potes de calamarsets
250 g de macarrons (plomes núm.3)
1 ceba
4 tomàquets
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Formatge ratllat
Pelem les gambes i reservem, els caps i les
pells les saltem a una paella amb una mica d’oli, donem unes voltes, i ho
aboquem a una cassola amb una mica d’aigua, la portem al foc per fer-ne un brou
curt. Quan el tinguem el colem i reservem.
Netegem els calamars i el tallem a rodanxes.
Els salpebrem i saltem amb una mica d’oli, passats uns moments els retirem i
reservem.
Les potes dels calamarsets els tenia saltats
al congelador. Deixem descongelar.
A una cassola amb un raig d’oli, sufragui’m la
ceba ratllada empolsinada amb sal, quan comença a enrossir, afegim el tomàquet
ratllat, deixem confitar el conjunt.
Quan tinguem la salsa al nostre gust, hi
afegim les gambes tallades per la meitat, els calamars i les potes dels
calamarsets, remenem i deixem coure a foc mitjà fins que ho tinguem al nostre
gust. Rectifiquem de sal i de pebre si fes falta.
Bullirem els macarrons, segons ens indiqui el
fabricant. Quan els tinguem cuits, els escorrem i aboquem a la cassola amb el
peix. Deixem uns moments donant-los unes voltes perquè quedin ben integrats amb
la resta d’ingredients.
Quan servim podem, espolsar-hi per sobre una
mica de formatge ratllat, a la taula deixem un plat amb més formatge per si
algú en vol una mica més.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada