CREMÓS DE PATATA AMB CALAMARS I CEBA FREGIDA
INGREDIENTS
2 patates grosses
2 calamars
Potes de calamarsons
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Ceba fregida
Netegem les patates, les posem sense pelar a
una olla amb aigua i la portem al foc, les deixem bullir fins que en punxar-les no
queden agafades a la broqueta.
Encara calentes les pelem, les posem a un bol,
empolsinem amb sal, un punt de pebre blanc i un raig d’oli, anirem aixafant fins
quer les tinguem ben cremoses. Filmem a pell perquè no es ressequin per sobre.
Ja tindrem els calamars nets i tallats a
rodanxes.
Les potes dels calamarsons les tenia al
congelador d’un altre dia.
A una paella amb un raig d’oli i els alls,
saltem els calamars, salpebrem, donem unes voltes i ja els tindrem llestos.
Per servir, a un plat soper fem un llit de
cremós de patata a sobre el calamar i les potes, escampem una mica de ceba
fregida i un fil d’oli.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada