CREMÓS DE PATATA AMB CALAMARS I CEBA FREGIDA




INGREDIENTS

2 patates grosses
2 calamars
Potes de calamarsons
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Ceba fregida

Netegem les patates, les posem sense pelar a una olla amb aigua i la portem al foc, les deixem bullir fins que en punxar-les no queden agafades a la broqueta.

Encara calentes les pelem, les posem a un bol, empolsinem amb sal, un punt de pebre blanc i un raig d’oli, anirem aixafant fins quer les tinguem ben cremoses. Filmem a pell perquè no es ressequin per sobre.

Ja tindrem els calamars nets i tallats a rodanxes.

Les potes dels calamarsons les tenia al congelador d’un altre dia.

A una paella amb un raig d’oli i els alls, saltem els calamars, salpebrem, donem unes voltes i ja els tindrem llestos.

Per servir, a un plat soper fem un llit de cremós de patata a sobre el calamar i les potes, escampem una mica de ceba fregida i un fil d’oli.

Comentaris

Entrades populars