LLENTIES ESTOFADES
½ k de llenties pardines
300 g de costella de porc
150 g de cansalada virada
150 g de xoriç per coure
1 ceba
2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Aquestes llenties em van dir que no és
necessari posar-les en remull. Sí que s’han d’esbaldir molt bé. Però jo les
vaig posa amb aigua mentre feia el sofregit.
A una cassola amb un raig d’oli, posem la
costella tallada trossos d’uns dos cm, la cansalada a tires d’un cm, i el xoriç
a rodelles, enrossim una mica tots tres ingredients i els reservem a un plat.
Amb l’oli que queda, sufragui’m la ceba ratllada, quan comença a enrossir
afegim el tomàquet, anirem remenant fins que tinguem una salsa al nostre gust.
Afegim a la salsa les carns que tenim
reservades, donem unes voltes perquè s’integrin bé tots els ingredients.
Escorrem les llenties que tenim amb aigua, i
les aboquem a la cassola, donem unes voltes i les cobrim amb aigua tèbia.
Remenem i deixem coure a foc suau.
Anirem remenant de tant en tant, si fes falta
podem afegir-hi una mica més d’aigua.
Deixem coure fins que les tinguem com a
nosaltres ens agradin.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada