LLENTIES ESTOFADES




INGREDIENTS

½ k de llenties pardines
300 g de costella de porc
150 g de cansalada virada
150 g de xoriç per coure
1 ceba
2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal

Aquestes llenties em van dir que no és necessari posar-les en remull. Sí que s’han d’esbaldir molt bé. Però jo les vaig posa amb aigua mentre feia el sofregit.

A una cassola amb un raig d’oli, posem la costella tallada trossos d’uns dos cm, la cansalada a tires d’un cm, i el xoriç a rodelles, enrossim una mica tots tres ingredients i els reservem a un plat. Amb l’oli que queda, sufragui’m la ceba ratllada, quan comença a enrossir afegim el tomàquet, anirem remenant fins que tinguem una salsa al nostre gust.

Afegim a la salsa les carns que tenim reservades, donem unes voltes perquè  s’integrin bé tots els ingredients.

Escorrem les llenties que tenim amb aigua, i les aboquem a la cassola, donem unes voltes i les cobrim amb aigua tèbia. Remenem i deixem coure a foc suau.

Anirem remenant de tant en tant, si fes falta podem afegir-hi una mica més d’aigua.
Deixem coure fins que les tinguem com a nosaltres ens agradin.

Comentaris

Entrades populars