MONGETES DE STA. PAU AMB GAMBES I LA SEVA VINAGRETA
100 g de mongetes de Sta. Pau cuites
4 gambes
50 ml d’oli d’oliva
20 ml de vinagre de vi blanc
Sal en escames
Pelem les gambes, els traiem el budell i les
reservem a la nevera.
Posem en un cassó l’oli, els caps i les pells
de les gambes que haurem reservat, el vinagre i un polsim de sal. Escalfem-ho a
foc lent durant uns minuts i aixafem-ho, perquè deixin anar tot el seu suc.
Quan l’oli sigui de color taronja, el traiem del foc i el colem.
A una paella amb una gota d’oli, posem les
gambes, només volta i volta.
Amb aquesta vinagreta tèbia, amanim les
mongetes i les repartim en petits recipients o culleretes.
Acaben cada recipient, afegint-hi una gamba i
unes escames de sal pel damunt.
Que ricas son las mongetes de Sta. Pau, un bocado exquisito con esta combinación. bss.
ResponEliminaSi que lo son.
ResponEliminaBesos