PEUS DE PORC AMB SÍPIA
INGREDIENTS
2 peus de porc
1 sípia grossa i la seva salsa
1 ceba
2 tomàquets
2 fulles de llorer
¼ de l. de brou de carn
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
PER A LA PICADA
Una cullerada sopera de pinyons
2 grans d’all
Una cullerada de pa ratllat
10 avellanes
1 copa de conyac
Per aquesta preparació els peus de porc els he
comprat cuits i tallats per la meitat.
A una cassola amb un raig d’oli, fem el
sofregit amb la ceba tallada ben petita i un polset de sal, quan la tinguem
enrossida, afegim el tomàquet ratllat i deixem coure a foc lent.
Quan tinguem el sofregit al punt, afegim la sípia
que tindrem tallada a trossos, donar un parell de voltes i afegim una mica de
sal, incorporem-hi la salsa marró que porta la sípia, deixem coure un cinc
minuts.
En aquest punt hi posem els peus de porc, un
polsim de pebre, les fulles de llorer i el brou, donem unes voltes i que cogui
uns vint minuts a foc suau.
Passat el temps, fem la picada amb tots els
ingredients, afegim la copa de conyac i ho aboquem a la cassola.
Deixem fer xup-xup, fins que tinguem la sípia
al nostre gust.
Aquest plat està més bo preparat un dia per
l’altre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada