BACALLÀ AL PIL-PIL AMB FAVES I LA SEVA CREMA
Ara que ja tenim faves tendres es moment de preparar algunes propostes ben bones, com aquesta.
INGREDIENTS
2 talls de bacallà
½ k de faves tendres amb tavella
100 g de xampinyons
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Desgranem les faves i les repelem. Les posem a un cassó amb aigua i un polsim de sal a bullir, amb 7 o 8 minuts en tenen suficient que són molt tendres. Les aboquem a un bol que tindrem amb aigua i gel perquè quedin ben verdes.
Posem també a bullir les pells tallades a trossos i amb un polsim de sal, fins que les tinguem toves, amb uns 10 minuts les tenim al punt. També les posarem a un bol amb aigua freda perquè no perdin el color.
Netegem els xampinyons, els tallem a trossos i els sofregim amb una mica d’oli, un polsim de sal i un de pebre blanc. Reservem
Triturem les pells amb el pimer i les passem pel colador xines, ens quedarà una crema consistent.
Posem el bacallà, a un plat el tapem amb paper film i el portem al microones durant uns 3 minuts a màxima potència. (aura deixat aigua que ens servirà per lligar el pil-pil en una paella).
Per servir posem unes cullerades de crema de pell de faves, unes cullerades de faves, una cullerada del pil-pil i a sobre el bacallà, per acabar hi escamparem uns trossets de xampinyons per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada