CLOÏSSES XILENES A LA PARMESANA
1 llauna de cloïsses xilenes
3 cullerades de crema de llet 35º
1 cullerada de cervesa
Mantega
Formatge parmesà
Pebre negre molt
Sal
En un bol barregem la crema de llet amb la cervesa, salpebrem lleugerament. Tallem uns daus petits de mantega. Reservem per separat.
Escorrem molt bé les cloïsses sobre un
colador de malla fina i les eixuguem amb paper de cuina. Reservem
Ratllem el formatge parmesà, per
empolsinar una mica sobre cada cullereta.
Per servir, posem una cloïssa a cada
cullereta a sobre el dau de mantega. Cobrim amb la barreja de la crema de llet
i la cervesa i empolsinem amb una mica de parmesà ratllat.
Gratinem durant cinc minuts o fins que la
superfície la tinguem daurada.
Retirem del forn i deixem temperar uns
moments abans de servir.
Font de la recepta el blog de Directo al PALADAR
Font de la recepta el blog de Directo al PALADAR
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada