CLOÏSSES XILENES A LA PARMESANA


 
 



INGREDIENTS 

1 llauna de cloïsses xilenes
3 cullerades de crema de llet 35º
1 cullerada de cervesa
Mantega
Formatge parmesà
Pebre negre molt
Sal

En un bol barregem la crema de llet amb la cervesa, salpebrem lleugerament. Tallem uns daus petits de mantega. Reservem per separat.

Escorrem molt bé les cloïsses sobre un colador de malla fina i les eixuguem amb paper de cuina. Reservem

Ratllem el formatge parmesà, per empolsinar una mica sobre cada cullereta.

Per servir, posem una cloïssa a cada cullereta a sobre el dau de mantega. Cobrim amb la barreja de la crema de llet i la cervesa i empolsinem amb una mica de parmesà ratllat.

Gratinem durant cinc minuts o fins que la superfície la tinguem daurada.

Retirem del forn i deixem temperar uns moments abans de servir.

Font de la recepta el blog de Directo al PALADAR


Comentaris

Entrades populars