VERAT “FERMIN CACHO”
Aquesta recepta de verat la vaig veure preparar al xef David de Jorge al seu programa ja fa temps. Jo a casa l’he preparat unes quantes vegades com a tapa, i m’he adonat que encara no la tenia passada al blog, doncs qui la tenim.
INGREDIENTS
2 verats
PER A LA VINAGRETA
1 cullerada petita de Ketchup,
Unes gotes de llimona
1 cullerada petita de salsa de Soja
Oli de sèsam
Una mica d’aigua
Sal
Pebre negre molt
Quan comprem els verats, demanem que ens treguin l’espina, en tindrem 4 meitats.
A casa amb paciència traiem l’espina central que porta entre els dos filets, i els partim per la meitat. Salpebrem i reservem.
Barregem tots els ingredients de la vinagreta.
En una safata posem tots els trossos dels verats i la portem al microones durant 2 minuts aproximadament, depenent del gruix dels lloms.
Quan els traiem del microones els amanim amb la vinagreta. I acompanyem amb una mica d’amanida.
Esperem que es refredin del tot per portar a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada