CANELONS DE BOTIFARRA DEL PEROL AMB SALSA DE CEPS




INGREDIENTS 

1 botifarra del perol
30 g de ceps deshidratats
1 tasseta de crema de llet de 35º
Fulls de pasta filo
Formatge ratllat
Oli d’oliva

Posem a rehidratar amb aigua els ceps. Quan el tinguem hidratats, en tallem ben petits la meitat. L’altre meitat els triturem i els saltem amb unes gotes d’oli, hi afegim la crema de llet, deixem coure uns instants i tindrem la salsa ceps.

Traiem la pell a la botifarra del perol, la tallem a trossos i la portem a una paella amb unes gotes d’oli, l’anirem aixafant fins que la tinguem totalment desfeta, en aquest punt hi afegim els ceps que tenim tallats petits, deixem coure el conjunt uns minuts.

Tallem, la pasta filo en quadrats d’uns 9 x 9 cm, els pintem amb mantega per tots dos costats.

Utilitzaren dos quadrats per cada caneló posant un sobre l’altre. Els anirem farcint amb el preparat, enrotllem la pasta filo i pintem amb oli la part que se sobreposa per tancar-los.

Els posem a la plata per anar al forn, separats entre si, els empolsinem amb formatge ratllat i portem a coure al forn a 220 ºC uns instants fins que quedin una mica daurats.

Al moment de porta a taula els donem un toc d’escalfor al forn.

Al plat per servir posem una cullerada de la salsa de ceps als fons i els canelons a sobre.

Comentaris

Entrades populars