PASTÍS DE POMA I CARN DE PEROL
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
½ botifarra del perol
1 poma Gland Smith
1 cullerada de vinagre balsàmic
Enciam
Pebre negre molt
Oli d’oliva
Sal
Preparem la poma, la pelem, partim per la meitat, traiem el cor i tallem a làmines no massa fines. Reservem
Traiem el budell a la botifarra del perol i la posem a una paella amb una gota d’oli, la portem al foc a temperatura suau, fins que la tinguem desfeta, ajudant-nos d’una forquilla.
Mentrestant tallem dues làmines de 7 x 10 cm. (la resta la podem reservar per alguna altra preparació). Les punxem perquè no pugin i marquem les vores de la pasta suaument amb un ganivet.
Posem la botifarra que tenim desfeta al centra de les làmines, cobrim amb la poma laminada i posem a coure al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, durant uns 10 minuts.
En un bol, posem el vinagre una mica de sal i sense deixar de remenar anirem afegint l’oli d’oliva.
Preparem una mica d’amanida per acompanyar i l’amanim amb la vinagreta.
Muntem el plat, posem el pastís de poma, l’enciam tallat en juliana i amanim amb la vinagreta que tenim preparada.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada