LLOM DE LLUÇ AMB TALLARINES I GAMBES
INGREDIENTS
2 lloms de lluç de 200 g c/u
300 g de tallarines
4 gambes
2 grans d’all
½ l de brou de peix
Farina
Oli d’oliva
Sal
A una cassola ampla i baixa, posem oli i els alls ben triturats. Quan comencin a ballar afegim una culleradeta de farina, la deixem coure uns segons sense que agafi color. Afegim el brou de peix i deixem bullir un minut.
En aquest punt posem el lluç amb la pell a dalt. Deixem coure a foc molt suau durant uns quatre minuts, remenant la cassola suaument. Passat el temps girem els talls amb una espàtula amb molt de compte de no malmetre la pell, deixar coure uns dos minuts més.
A una paella posem unes gotes d’oli, posem les tallarines, tapem i la portem al foc. Quan gairebé les tinguem totes obertes, hi posem les gambes pelades, donem unes voltes i retirem del foc.
Aboquem les tallarines i les gambes a la cassola amb el lluç.
A l’últim moment i abans de servir acabem de lligar la salsa amb una mica de moviment de la cassola com si d’un pil-pil és tractes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada