ESPAGUETIS AMB CALAMARS, GAMBES I MUSCLOS
INGREDIENTS
2 calamars
8 gambes
250 g de musclos
250 g d’espaguetis de pasta fresca
1 ceba petita
3 tomàquets madurs
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
Netegem els calamars, els tallem a rodelles i reservem.
Tallem els bigotis a les gambes i reservem.
Netegem els musclos i els obrim al vapor com tinguem costum de fer-ho. Quan els tinguem oberts els retirem de les cloves i reservem, així com el caldo que ens hagin deixat.
En una cassola un raig d’oli, sofregim la seva que haurem tallat petita, quan la tinguem un puntet enrossida, afegim el tomàquet ratllat, salpebrem i deixem confitar el conjunt.
Quan tinguem el sofregit al punt desitjat, hi afegim tot el peix que tenim reservat, donem unes voltes i hi afegim el caldo dels musclos. Deixem uns moments més perquè s’incorporin molt bé tots els sabors. Reservem
En una olla amb un pols de sal, bullim els espaguetis com ens indica el fabricant. Quan els tinguem cuits els escorrem i els afegim a la cassola on tenim tot el peix. Posem el foc al mínim, donem unes voltes a tot el conjunt, perquè quedi tot ben integrat i ja podem porta a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada