CALAMARSONS AMB ESCABETX SUAU DE BOLETS
Quan és temporada de bolets i compro rovellons, en netejar-los, reservo al congelador un cop passats per la paella, els peus i els trossos bons que queden quan un bolet està corcat, per fer-ne una truita en una altra ocasió.
Tenia aquesta recepta pendent i com que àvia comprat uns calamarsons, vaig aprofitar per fer-la. El resultat va ser excel·lent i repetirem.
INGREDIENTS
400 g de calamarsons
Trossos de rovellons
½ got de brou fosc
Oli d’oliva
Sal
100 ml de vinagre de Mòdena
Saltem els trossos de rovellons en una paella amb un raig d’oli. Tot seguit afegim el brou fosc i una mica més d’oli. Salem-los i deixem-los coure durant 5 minuts perquè deixin anar l’aigua al suc de la cocció.
A part, posem a reduir el vinagre fins que agafi densitat. Reservem
Saltem els calamarsons que ja tindrem nets, en una paella amb un fil d’oli.
Per servir, al plat posem els calamarsons, unes cullerades dels bolets escabetxats al damunt i acabem amb un fil del vinagre reduït.
Font de la recepta, llibre TASTETS del XEF PEP NOGUÉ, adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada