LASANYES DE CONFIT D’ÀNEC I POLLASTRE AMB CEPS




INGREDIENTS

1 cuixa d’ànec
1 cuixa de pollastre
20 g de ceps deshidratats
2 l de salmorra (100 g de sal per 1 l d’aigua)
1 ceba
1 tomàquet
1 capsa de pasta per canelons
Oli d’oliva
Llet
Mantega
Farina
Formatge ratllat

Introduïm les cuixes de pollastre amb la barreja d’aigua i sal que quedin ben cobertes, les deixem durant 1 hora. Passat el temps les traiem i eixuguem l’aigua que puguin portar.

A una cassola enrossim les cuixes, després hi afegim la ceba i el tomàquet, cobrim amb brou d’au i deixem coure. Fins que les tinguem toves. Deixem-les refredar fora de la cassola.

Un cop fredes les desossem i tallem les carns ben petites o amb màquina picadora. Farem el mateix amb els ceps que ja tindrem rehidratats.

Posem la carn triturada a una paella, amb una mica de mantega, afegim un raig de llet i una cullera de farina, repetirem l’operació fins que tinguem la car amb prou consistència per poder fer els canelons.

Bullim la pasta com ens indiqui el fabricant, i anirem preparant les lasanyes.

Sobre el marbre posem una placa de caneló ja bullida, posem una bona porció del preparat de carns, tapem amb una altra placa de caneló i repetim l’operació, fins que tinguem totes les places farcides.

Les hem anat posant a una safata per anar al forn.

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la i cobrim totes les lasanyes. Empolsinem amb formatge ratllat per sobre i les portem al fon que tindrem escalfat a 200 ºC, deixem coure fins que les tinguem amb el formatge desfet. Ja les podem porta a taula.






Comentaris

Entrades populars