ROMESCADA DE RAP AMB GAMBES I ESCOPINYES
8 talls de rap
8 gambes
½ k d’escopinyes
1 patata
1 pot de salsa Romesco de Fruits, S&P
PER EL FUMET
½ k de peix de roca
1 tomàquet
1 ceba petita
Posem les escopinyes en un bol, amb un bon grapar de sal i cobertes d’aigua, perquè deixin anar tota la sorra que puguin portar. Quan les hàgim que utilitzar les esbaldim perquè no els quedi sal a la clova.
Preparem el fumet: a una paella amb un raig d’oli, sofregim el peix de roca, afegim el tomàquet i la ceba, donem unes voltes, ho aboquem tot a una olla, cobrim amb aigua i deixem bullir uns 25 minuts, passat el temps apaguem el foc i tapem l’olla fins al moment d’utilitzar el brou.
En una cassola, comencem a coure les gambes, i els talls de rap, després hi afegim la salsa romesco i un litre de fumet. Deixem que els ingredients coguin uns 10 minuts a foc lent.
Mentrestant pelem i fregim les patates, que no quedin daurades. Les reservem
Passat el temps, afegim a la cassola les patates i les escopinyes, deixem que s’obrin i ja podrem portar a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada