CANELONS DE XAMPINYONS I ESPINACS
INGREDIENTS
750 g d’espinacs frescos
200 g de xampinyons
100 g de pernil
Fulls de pasta filo
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal
Netegem els espinacs, reservant només les fulles. Quan les tinguem netes, amb una tisora les tallem a trossos i les deixem en una escorredora.
En una paella amb un raig d’oli, posem els espinacs, deixem coure, fins que hàgim reduït i perdut tota l’aigua que van deixant. Els tornem a deixar a l’escorredora, i amb una forquilla els anem prement una miqueta, els salpebrem i reservem.
Netegem i pelem els xampinyons, els salpebrem i saltem en una paella amb una mica d’oli, fins que perdin la seva pròpia aigua. Reservem
Mentrestant hem tallat a trossets petits el pernil.
A la mateixa paella que tindrem una mica d’oli i els xampinyons hi afegim els espinacs i pel pernil, remenem molt bé i deixem que s’integrin tots els ingredients.
Tallem, la pasta filo en quadrats d’uns 9 x 9 cm, els pintem amb mantega per tots dos costats.
Utilitzaren dos quadrats per cada caneló posant un sobre l’altre. Els anirem farcint amb el preparat, enrotllem, la pasta filo i pintem amb oli la part que se sobreposa per tancar-los.
Els posem a la plata per anar al forn, separats entre si, els empolsinem amb formatge ratllat.
Uns moments abans de servir, els portem a coure al forn a 220 ºC uns instants fins que quedin un punt daurats.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada