XAMPINYONS FARCITS DE BOTIFARRA DEL PEROL
12 xampinyons
1 botifarra del perol
Oli d’oliva
Sal
Cassoletes de pasta de full
Netegem els xampinyons, els traiem el tronc, els rentem i els posem boca avall a la safata pel forn, escampem unes gotes d’oli sobre cadascun i els deixem coure a 180 ºC, durant uns cinc minuts. Reservem
Traiem el budell a la botifarra, la posem tallada a trossos petits en una paella amb unes gotes d’oli, la portem al foc que tindrem a temperatura baixa, perquè es vagui desfent a poc a poc, anirem remenant molt sovint fins que ta tinguem totalment desfeta.
En aquest punt, anirem posant-ne una cullerada sobre cada xampinyó, i els anirem posant una altra vegada a la plata pel forn.
Uns moments abans de portar a taula, tornem la safata amb els xampinyons farcits al forn durant uns cinc minuts. Els anirem posant sobre les cassoletes de pasta de full i ja els podem porta a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada