QUICHÉ DE CONFIT D’ÀNEC, CEPS I CARXOFES




INGREDIENTS 

1 paquet de pasta brisa
1 confit d’ànec
15 g de ceps deshidratats
4 carxofes
4 ous
1 ceba petita
300 ml de crema de llet de 35º
250 g de formatge Emmental
Sal 
Pebre negre 

Traiem la pell i l’os a la cuixa d’ànec, esmicolem-la petita. Reservem

Posem a rehidratar els ceps amb aigua un punt tèbia. Passada una estona els escorrem i tallem a trossets petits. Reservem

Netegem les carxofes deixant els corts, el tallem en vuit trossos cadascun, els saltegem en una paella amb una mica d’oli, donem unes voltes i reservem escorregudes de l’oli que els pugui haver quedat. Reservem

A una paella amb un raig d’oli, saltegem la ceba tallada en juliana prima. Quan la tinguem al punt hi afegim la carn del confit, els ceps, les carxofes i acabem posant-hi la meitat del formatge, salpebrem i remenem.

Batrem els ous, afegim la crema de llet, batrem molt bé aquests ingredients, que els incorporem a la barreja que tenim preparada dels altres ingredients.

Estirem la massa, la posem el motlle on farem la Quiché. Aboquem tot el preparat, escampem per sobre la resta del formatge que teníem reservat.

Portem la Quiché al forn que ja tenim preescalfat a 180 ºC, deixem coure una ½ hora o fins que en punxar-la amb l’agulla ens surti neta.

Deixem refredar i ja la podrem desemmotllar. 



Comentaris

Entrades populars