CANELONS D’IDIAZABAL AMB BONÍTOL I ESCALIVADA
INGREDIENTS
250 g de formatge Idiazabal semi curat200 g de bonítol amb oli
1 pebrot vermell
1 albergínia petita
1 ceba
50 g formatge Idiazabal ratllat
Sal
Pebre negre
Cibulet
Escalivem al foc directe el pebrot, l’albergínia i la ceba. Un cop cuits, deixem refredar i després de pellar-los, els salpebrem i els tallem a tires i els barregem amb el bonítol escorregut del seu oli.
Mentrestant posem una paella petita al foc, quan la tinguem calenta i posem una ratlla d’uns 3 cm d’ample i un 6 de llarg de formatge ratllat, esperem que es desfaci, li donem la volta. Quan els traiem de la paella els posem sobre un estri que sigui prim i rodo i ell sol agafa la forma d’arc ja tindrem la decoració.
Quan hem comprat el formatge hem demanat que ens el tallin a tires finetes, l’hi traiem l’escorça intentant que ens quedi un rectangle.
Sobre una llesca de formatge col·loquem la barreja d’escalivada i bonítol. Enrotllem en forma de caneló i els anirem posant al plat per servir.
A sobre posem, els arcs de formatge i empolsinem amb cibulet ratllat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada