PA DE PESSIC DE LLIMONA I CABELL D’ÀNGEL
INGREDIENTS
3 ous250 g de sucre
125 ml.de crema de llet de 35º
220 g de farina
1 sobre de llevat
1 cullerada sopera de mantega
135 ml d’oli d’oliva
1 llimona
A un bol batrem els ous i el sucre, quan els tinguem escumosos hi afegim la crema de llet, continuem batent fins que tinguem, llavors hi barregem la farina i el llevat, que ja tindrem tamisats, continuem remenant per incorporar molt bé tot el conjunt.
Mentrestant desfem la mantega al foc, que l’afegirem al preparat juntament amb l’oli, tornem a remenar, ara és el moment d’afegir-hi la pell i el suc de la llimona, remenem i finalment, hi incorporem el cabell d’àngel, tornem a barrejar molt bé tot el conjunt perquè la confitura quedi ben integrada.
Posem a coure al forn, que ja el tindrem preescalfat a 200 ºC, durant uns vint-i-cinc minuts o fins que en punxar-lo la broqueta ens surti neta.
Deixem refredar, el desemmotllem i posem sobre una reixeta, hi escampem el sucre llustre per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada