CONFIT D’ÀNEC AMB PATATES I CARXOFA CONFITADA
2 patates
4 carxofes
1 tomàquet
250 g de greix de confitar les cuixes (recepta aquí)
Sal
Pebre blanc
Quan ens les hàgem de preparar, les posem a una plata per al forn, amb el seu oli i reservem fins que tinguem els acompanyaments preparats.
Pelem i tallem les patates a rodanxes i les freguin amb l’oli de confitar les cuixes, quan les tinguem daurades, les escorrem i reservem.
Netegem les carxofes i les confitem amb el mateix oli que ens a sobrat de les patates, quan les tinguem confitades, les posem sobre un paper de cuina, per retirar l’excés d’oli i reservem.
Tallem, el tomàquet a rodanxes salpebrem i reservem.
A la plata pel forn que tenim les cuixes, posem les patates a sota, les carxofes pels costats i el tomàquet per sobre, o portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem escalfar durat uns quinze minuts.
Per emplatar posem unes rodanxes de patata, a sobre una cuixa, als costats la carxofa i el tomàquet, salsem una mica i cap a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada