CONFIT D’ÀNEC AMB PATATES I CARXOFA CONFITADA

INGREDIENTS


4 cuixes d’ànec
2 patates
4 carxofes
1 tomàquet
250 g de greix de confitar les cuixes (recepta aquí)
Sal
Pebre blanc

Quan ens les hàgem de preparar, les posem a una plata per al forn, amb el seu oli i reservem fins que tinguem els acompanyaments preparats.

Pelem i tallem les patates a rodanxes i les freguin amb l’oli de confitar les cuixes, quan les tinguem daurades, les escorrem i reservem.

Netegem les carxofes i les confitem amb el mateix oli que ens a sobrat de les patates, quan les tinguem confitades, les posem sobre un paper de cuina, per retirar l’excés d’oli i reservem.

Tallem, el tomàquet a rodanxes salpebrem i reservem.

A la plata pel forn que tenim les cuixes, posem les patates a sota, les carxofes pels costats i el tomàquet per sobre, o portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem escalfar durat uns quinze minuts.

Per emplatar posem unes rodanxes de patata, a sobre una cuixa, als costats la carxofa i el tomàquet, salsem una mica i cap a taula.





Comentaris

Entrades populars