PASTÍS PORTUGUÈS
100 g d’ametlla en pols
5 ous
5 cullerades de sucre
75 g de mantega
1 copa de moscatell
Ratlladura de pell de llimona
Sucre en pols per decorar
5 ous
5 cullerades de sucre
75 g de mantega
1 copa de moscatell
Ratlladura de pell de llimona
Sucre en pols per decorar
Separem els rovells de les clares. Muntem els rovells amb 3 cullerades de sucre fins que quedin ben esponjosos. Afegim-hi la ratlladura de llimona, la mantega fosa i el licor i barregem-ho bé. Afegim-hi l’ametlla molta i el cabell d’àngel.
Muntem les clares a punt de neu amb la resta de sucre i afegim-les amb suavitat a la mescla anterior. Aboquem-ho dins el motlle que ja tindrem encamisat i coem al forn a 170 ºC durant 30 minuts.
Passat el temps punxem-lo amb un escuradents per tal de comprovar-ne la cocció.
Deixem-lo refredar i decorem-lo amb sucre en pols.
Recepta de Gemma Clofent
a la revista Cuina
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada