CONILL ESCABETXAT 2a VERSIÓ
4 fulles de llorer
500 ml de vi blanc
1/2 got de vinagre
Un got d'aigua
Oli d'oliva verge extra
1 cabeça d'alls
8 cebes petites
Sal
Pebre negre
Per
començar, posem en un bol el conill, ja tallat a trossos i salpebrat, les cebes
pelades, els grans d'all pelats, el romaní, el llorer, el vinagre, el vi blanc,
l'oli i l'aigua i deixem-ho macerar 12 hores a la nevera.
Passat el temps, en una paella amb una mica d'oli saltem els talls de conill, les cebes, els alls, el romaní i el llorer. La resta de l‘adob la reservem per fer la salsa.
Quan el conill estigui ben daurat, posem-ho tot dins d'una cassola, hi afegim
la meitat de l'adob que havíem reservat i deixem coure durant 15 minuts.
Mentrestant, posem la resta de l'adob en una paella i deixem-lo reduir a foc
suau fins que quedi com una salsa.
I ja per acabar, emplatem el conill i les cebes, salsem tot amb l'adob reduït i
guarnim el plat amb fulls de la ceba confitada i uns grans all confitats.
Si ens en sobra de conill amb lla salsa, el podem reserva a la nevera durant una setmana i menja’ns-el fred o calent.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada