GUACAMOLE AMB ENDÍVIES

 INGREDIENTS

1 alvocat
½ llimona
80 g de ceba
40 g de tomàquet
Piparres
Sal
Tabasco
Pebre negre molt
1 llauna d’anxoves
3 cullerades d’oli d’oliva
1 endívia
Tomàquets xerri   

Pelem l’alvocat el posem a un plat i amb una forquilla el xafem fins que ens quedi una pasta   ben fina, afegim el suc de llimona, incorporant-lo molt bé. Reservem

Tallem ben petit el tomàquet, la ceba i les piparras tallades petites, salpebrem i afegim unes gotes de tabasco, remenem molt bé i o afegim a la barreja de l’alvocat.

Traiem les anxoves del pot, les estenem en un plat.

A una paella escalfem una mica d’oli, posem un all laminat, quan comença a ballar, apaguem el  foc i l’aboquem al plat sobre les anxoves.

Preparem les endívies, separem les fulles més grosses, les farcim amb el guacamole i a sobre posem una anxova de les que tenim al plat marinant-se, acabem posant la meitat d’un tomàquet xerri a cadascuna de les fulles.

 




 

Comentaris

Entrades populars