GUACAMOLE AMB ENDÍVIES
INGREDIENTS
1
alvocat
½
llimona
80
g de ceba
40
g de tomàquet
Piparres
Sal
Tabasco
Pebre
negre molt
1
llauna d’anxoves
3
cullerades d’oli d’oliva
1
endívia
Tomàquets
xerri
Pelem l’alvocat el posem a un plat i amb una forquilla el xafem fins que ens quedi una pasta ben fina, afegim el suc de llimona, incorporant-lo molt bé. Reservem
Tallem ben petit el tomàquet, la ceba i les piparras tallades petites, salpebrem i afegim unes gotes de tabasco, remenem molt bé i o afegim a la barreja de l’alvocat.
Traiem les anxoves del pot, les estenem en un plat.
A una paella escalfem una mica d’oli, posem un all laminat, quan comença a ballar, apaguem el foc i l’aboquem al plat sobre les anxoves.
Preparem les endívies, separem les fulles més grosses, les farcim amb el guacamole i a sobre posem una anxova de les que tenim al plat marinant-se, acabem posant la meitat d’un tomàquet xerri a cadascuna de les fulles.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada