LLONZES DE PORC AMB SALSA D’OSTRES I XAMPINYONS

INGREDIENTS

2 llonzes de porc   
200 g de xampinyons 
1 cullerada de salsa d’ostres
1 cullerada de Bovril 
1 patata
3 pastanagues 
Oli d’oliva
Sal 
Pebre blanc

Pelem la patata i la tallem a daus grossos. Pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes. Posem una olla amb aigua al foc, quan bulli hi posem la patata i les pastanagues deixem bullir fins que les tinguem al punt per poder-ne fer un puré.

Mentrestant pelen els xampinyons, el tallem primets i els posem a una paella amb un raig d’oli un polsim de sal i els deixem coure fins que han canviat de color. Reservem

Si ja tenim la patata i les pastanagues cuites, les triturem fins a aconseguir un puré fi, hi posem un fil d’oli i un polsim de sal, remenem i reservem en calent.

Posem una paella al foc suau, amb un raig d’oli quan el tinguem calem, hi posem les llonzes salpebrades, les anirem coent pels dos costats, donant-les la volta constantment.

Mentre fem aquests passos, en un got posem 10 cullerades d’aigua calenta, la salsa Bovril i la salsa d’ostres, remenem molt bé perquè es dissolguin bé totes dues i les aboquem a la paella amb les llonzes. Li donem una mica més d’escalfor i les anirem girant perquè quedin impregnades amb la salsa fins que les tinguem cuites al nostre gust.

Per servir, al plat posem una llonza uns xampinyons pel costat, salsem i acabem amb dues canelles del puré de patata i pastanaga.

 


 

Comentaris

Entrades populars