TÀRTAR DE MAGRET D'ÀNEC
INGREDIENTS
1/2 magret d’ànec1 grapadet de nous
2 cebes tendres
2 piparras
2 cogombrets en vinagre
3 prunes confitades
Oli d'oliva
1 mica de mostassa
1 mica de salsa de soja
1 mica de tabasco
1 mica de salsa Worcestershire
2 rovells d'ou
Sal
Pebre negre
Netegem el magret d’ànec de greix i el tallem a ganivet ben petit. Salpebrem i reservem en un bol.
Les nous les picarem toscament i les posem al bol amb la carn.
Tallem les cebes tendres, les piparras i els cogombrets a daus ben petits i cap al bol amb la carn.
Les prunes també les tallem a daus petits i afegim al bol de la carn.
Barregem mol bé tots aquests ingredients. Quan els tinguem molt ben integrats afegim, un raig d’oli d’oliva, la mostassa, la soja, el tabasco, la salsa Worcestershire, i rovell d’ou, salpebrem. Tornem a remenar molt bé tot el conjunt.
Per servir, posem un cèrcol d’emplatar, l’omplim em el tàrtar a sobre hi aboquem un rovell d’ou i acompanyem amb un grapat de rocolà i unes torrades de pa
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada