GALTES DE PORC AMB XAMPINYONS MINI
4 galtes de porc
1 ceba
2 tomàquets madurs
2 dents d’all
1 cullerada de farina
1 copa de vi ranci
1/2 l. brou de carn
200 g de xampinyons mini
2 cullerades de salsa d’ostres
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Quan comprem les galtes demanem que ens les desossin.
Posem oli a una cassola i mentre s'escalfa, salpebrem les galtes, quan el tinguem calent les rossegem per tots costats. Reservem
Amb el mateix oli sofregim la ceba tallada triturada ben fina. Un cop rossa, afegim els tomàquets, pelats i també ratllats molt fins.
Quan tinguem concentrat el sofregit, hi tirem els alls trinxats i la farina. A continuació aboquem-hi el vi ranci, deixem reduir. Afegim-hi el brou de carn i les galtes. Tapem la cassola i deixem-ho coure uns quaranta minuts a foc baix.
Mentrestant preparem els xampinyons, els netegem i rentem. Passat el temps els afegim a la cassola, i els deixem coure uns 5 minuts.
En aquest punt afegim la salsa d’ostres, quan comenci a bullir abaixem el foc i anirem girant les galtes, perquè quedin ben amarades del suc, deixem reduir una mica i ens agafarà més brillo.
Per servir al plat posem dues porcions de galta, napem amb una bona
cullerada de la salsa reduïda, escampem els xampinyons per sobre i ja podem
portar a taula.
¡Quina recepta mès deliciosa¡ M'agraden molt les carrilleres fà que quedi un plat molt saborós.
ResponEliminaUn petò.
Sempre quedan molt be, molt tendres i donem molt de joc. Un petò
ResponElimina