PEBROTS DEL PIQUILLO AMB BOTIFARRA DEL PEROL I PINYONS
6 pebrots del piquillo en conserva
150 g de botifarra del perol
50 g de pinyons
1 gra d’all
Oli d’oliva
Pebre negre
Traiem els pebrots de la llauna de conserva i els posem en un colador, perquè deixin anar gairebé tot l’oli que puguin portar.
Mentrestant traiem el budell a la botifarra, la tallem a trossets i la posem en una paella amb unes gotes d’oli, la portem al foc a temperatura baixa, l’anirem aixafant amb una forquilla fins que la tinguem totalment desfeta.
En un altra paella torrem els pinyons i els afegim a la botifarra que tenim desfeta.
Amb una cullereta, anirem farcint els pebrots, els posem en un plat i a sobre posem un filet d’all, portem al plat al forn durant uns minuts fins que veiem que l’oli que tenien a sobre els ha cuit.
Vaig servir amb el mateix plat ja perquè eren per repartir entre tots els comensals.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada