PÈSOLS AMB BOTIFARRA DEL PEROL ESPARRACADA
INGREDIENTS
½ kg de pèsols desgranats
1 botifarra del perol
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
½ kg de pèsols desgranats
1 botifarra del perol
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
En una cassola posem un raig d’oli, quan el tinguem calent posem els pèsols, els remenem una mica i afegim el got de cervesa, salpebrem i tornem a remenar, hi aboquem aigua calenta fins a cobrir-los a la meitat. Anirem controlant la cocció.
Mentrestant traiem el budell de la botifarra i la tallem a trossos d’uns dos centímetres i la reservem.
Quan els pèsols siguin gairebé cuits, afegim la botifarra que la tenim tallada, anirem remenant contínuament fins que comença a desfer-se, en aquest punt tanquem el foc, tapem la cassola i amb la mateixa escalfo s’acabarà de desfer.
Servirem quan encara sigui calent.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada