TRUITES D’ESPINACS I FORMATGE CREMÓS


INGREDIENTS

200 g d’espinacs
1 gra d’all
3 cullerades de formatge cremós
2 ous
Formatge ratllat
Tomàquets xerri
Enciam
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva

En una paella posem un raig d’oli i l’all trinxat, quan estigui calent, afegim els espinacs, nets i tallats a trossos, deixem coure duran uns 5 minuts, perquè es redueixi l’aigua que han deixat.

Afegim la crema de formatge, una mica de pebre, sal i els pinyons. Ha de quedar una crema d’espinacs una mica compacta.

Deixatem els ous per fer truita, escalfem una paella petita, perquè ens quedi a la mida d’un caneló, posem unes gotes d’oli, un colleró petit d’ou, de seguida i quan comença a quallar l’ou hi posem una cullerada de la barreja d’espinacs, formatge i pinyons i enrotllem amb la forquilla per fer el canaló, donem la volta i el posem a una safata pel forn.

Quan les tinguem totes, espolsem una mica de formatge ratllat per sobre i cap al forn que ja tindrem preparat amb el gratinador. Uns segons perquè es desfasi el formatge.

Per servir acompanyem les truites amb una mica d’amanida i tomàquets xerri.



 

Comentaris

Entrades populars