PATÉ DE PEBROTS VERMELLS
2 pebrots vermells
50 g d’avellanes torrades
2 grans d’all
Oli d’oliva
Suc de ½ llimona
Sal
1 cullerada de pebre vermell
2 cullerades de sèsam
Una barreta de pa de cereals
Pelem els pebrots i els trossegem petits.
Posem en una paella un raig d’oli i la portem al foc, afegim els pebrots i els grans d’all, deixem coure a foc suau durant uns vint minuts. Passat el temps retirem del foc, pelem els alls i aboquem tot en una escorredora (reservem l’oli) deixarem que es refredin.
Un cop freds, els posarem al vas de la batedora elèctrica, amb les avellanes, el pebre vermell i 1 cullerada de sèsam. Triturem fins que tinguem tots els ingredients ben integrats, hi afegim el suc de llimona i una cullerada de l’oli que tenim reservat, posem a punt de sal i seguin triturant-ho una mica més.
Aboquem el paté en un vol i la resta del sèsam torrat en un altre bol perquè cada comensal se’l serveixi al seu gust.
Servim
la barreta de pa tallada a llesques finetes i torrades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada