AMANIDA DE LLAGOSTINS I TARONJA
PER A LA GELATINA
250 ml d’aigua
15 g de gelatina vegetal
12 gotes de suc de taronja
Per a la gelatina: fem bullir tots els ingredients junts, afegint-hi el suc de taronja al final. Estirem-ho en una safata ben fina i congelem. Tallem rectangles ben fins de pasta de gelatina.
Per a la vinagreta de cítrics: barregem 60 ml d’oli d’oliva, 10 ml de vinagre un polsim de sal i la pela de llimona i taronja tallades a daus molt petits.
Pelem els llagostins i trinxem petits, i els amanim amb oli, sal i pebre. Els courem al bany maria amb oli, durant uns 8 minuts, sense que arribi a bulli l’aigua Deixem los al punt.
Els amanim amb una mica de la vinagreta i els enrotllem amb la pasta de gelatina.
Per servir els posem en un plat, acompanyats d’enciams amb la vinagreta de cítrics.
Recepta de JUANJO RODA adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada