CRANC BLAU FARCIT DE FAVETES, LLAGOSTINS I PERNIL D’ÀNEC
INGREDIENTS
2 crancs blaus
50 g de porro
1 pebrot verd
1 ceba
1 all
3 llagostins
100 g de favetes confitades
20 g de pernil d’ànec
4 cl de conyac
Oli d’oliva
Sal
Obrim en cru els crancs blaus, traiem totes les potes, i amb cura anirem traient tota la carn que poden portar, així com la de les potes petites, reservem les grans, per emplatar.
PER A LA SALSA
Posem al foc una paella amb un raig d’oli, afegim la ceba, el pebrot verd i l’all tot tallat ben petit.
Afegim una mica de fumet i deixem bullir cinc minuts més.
Tritura i colar aquesta salsa fins que quedi ben fina, reservar procurant que continuï calenta.
En el mateix oli que venen les favetes, sofregim el pernil d’ànec, el porro tot tallat molt petit, la carn dels llagostins a trossets, la carn dels crancs i les favetes.
Flamegem el sofregit amb el conyac i afegim la salsa. Deixem coure un minut tot el conjunt perquè s’unifiquin tots els sabors. Reservem
En una planxa courem les potes que hem reservat per emplatar.
Per emplatar posem les potes grans ja cuites de forma que puguin aguantar la clova del cranc, hi farcim amb tot el preparat que tenim reservat.
Bon profit i a gaudir
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada