CANELÓ DE SALMÓ I ALVOCAT

INGREDIENTS


200 g de salmó fumat
1 alvocat
200 g de formatge Philadelphia
1 ceba tendra
1 llima
Oli d’oliva
Sal
Cibulet

Tallem l’alvocat pel mig i li traiem el pinyol. El pelem i el tallem a daus petits. Reservem en un bol.

Tallem la ceba tendra ben petita i l’aboquem al bol amb l’alvocat.

Afegim al bol el formatge cremós, el suc de mitja llima, i un polsim de sal. Remenem perquè quedi tot ben integrat.

Agafem un tros de paper sulfurat i a sobre hi estenem una làmina de salmó.

Posarem damunt del salmó una mica del farcit. Enrotllem fent el caneló, amb l’ajuda del paper sulfurat.

Per servir, al plat posem el caneló amb una mica de ceba tendra per sobre i cibulet.

Farem aquestes passes per tots els canelons que vulguem fer.

 


 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars