QUICHÉ D’ESPINACS, BOTIFARRA DEL PEROL I PINYONS
1 làmina de massa brisa
300 g de fulles d’espinacs
200 g de botifarra del perol
Un bon grapat de pinyons
3 ous
200 ml de crema de llet de 35%
150 g de formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Netegem les fulles d’espinacs, les reservem a una escorredora. Quan les tinguem ben escorregudes, amb una tisora les tallem a trossets, agafant-les totes juntes amb la mà.
Passats uns moments les posem a una paella amb unes gotes d’oli, a foc mitja, fins que deixin anar la seva aigua, les tornem a l’escorredora.
Mentrestant, traiem el budell a la botifarra del perol, la tallem a trossets. Reservem
Quan tinguem els espinacs escorreguts, els tornem a posa a la paella amb la botifarra del perol, donem unes voltes perquè s’integrin molt bé els dos ingredients.
En un bol aboquem els ous i els deixatem, quan els tinguem, hi afegim la crema de llet, salpebrem i remenem bé, hi aboquem els espinacs amb la botifarra del perol, els pinyons i el formatge ratllat, tornem a remenar tot el conjunt.
Amb massa brisa, folrem el motlle per coure’l, tallarem els trossos que sobresurtin i punxem el fons perquè no pugui.
Aboquem la barreja que tenim preparada, al motlle. El portem al forn que ja tindrem preescalfat a 190 ºC, deixem coure uns vint-i-cinc minuts, o fins que el tinguem al nostre gust.
Quan la tinguem cuita, deixem refredar. Després la traiem del motlle i ja la podem porta a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada