POLLASTRÓ AMB PEUS DE PORC I ROVELLONS
2 peus de porc bullits
200 g de rovellons
3 tomàquets
1 ceba
1 got de cervesa
1 l. brou de pollastre
3 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem i tallem a trossos els rovellons i reservem.
Netegem i tallem els pollastrons, separant les cuixes, les ales, i els pits. Posem una cassola al foc amb un raig d’oli i enrossim els talls de pollastró per tots costats. Quan els tinguem enrossits, retirem i reservem.
Amb l’oli que ens a sobrat, fem un sofregit amb la ceba triturada ben petita, quan comença a enrossir afegim el tomàquet ratllat. Deixem-ho confitar molt bé.
En aquest punt afegim la cervesa, remenem i deixem evaporar l’alcohol.
Seguidament afegim els talls de pollastró que tenim reservats, cobrim amb el brou i deixem coure uns deu minuts.
Passat el temps afegim els quatre mitjos peus de porc, i els rovellons tallats a trossos, deixem coure fins que tinguem el talls de pollastró al nostre gust.
Per servir, al plat posem una meitat del peu de porc, els tres trossos de mig pollastró i salsem.
Ens farà falta una bona barra de pa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada