SÈPIA AMB FAVETES I ROVELLONS

INGREDIENTS

1 quilo de sèpia
250 g de favetes
150 g de rovellons
1 ceba
1 got de cervesa
2 gots d’aigua
Sal
Pebre negre

Les favetes les tenia al congelador de la passada temporada.

Netegem molt bé la sèpia, reservem-ne la salsa que ens farà falta després

La tallem a daus d’uns dos centímetres i la salpebrem.

En una cassola posem oli d’oliva, quan el tinguem calent, afegim la sèpia i l’enrossim a foc moderat, quant ha canviat una mica el seu color, afegim la ceba ratllada ben fina, remenàrem molt sovint, perquè la ceba se’ns confiti junt amb la sèpia, posarem el foc al mínim y deixem coure uns deu minuts.

Mentrestant posem la salsa de la sèpia en un bol, amb un got d’aigua una mica tèbia, i remenem perquè s’incorporin molt bé els dos ingredients.

En aquest punt, afegim la salsa i les favetes a la cassola, junt amb un got de cervesa i un d’aigua, que ens quedi ben coberta, rectifiquem de sal si fes falta i deixem a foc moderat.

Passats cinc minuts afegim els rovellons nets i tallat a trossos, donem unes voltes al conjunt i deixem coure fins que ho tinguem al nostre gust.

 


 

Comentaris

Entrades populars