LLONZES DE PORC DUROC AMB TROMPETES DE LA MORT
125
g de trompetes deshidratades
1 ceba petita
1 tomàquet
1 gra d’all petit
1 tassa d’aigua
Farina
1 got de cervesa
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
1 ceba petita
1 tomàquet
1 gra d’all petit
1 tassa d’aigua
Farina
1 got de cervesa
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
Salpebrar i enfarinar les llonzes.
Posem oli en una paella, quan el tinguem calent, anirem fregint les llonzes que tenim enfarinades només volta i volta, les reservem en un plat.
Amb el mateix oli que ens ha sobrat, sofregim la ceba, l’all i el tomàquet.
Quan estigui a punt, afegim la tassa d’aigua i deixem coure cinc minuts.
Després ho passem per un colador xinès i cap a una cassola.
Afegim les llonzes, les trompetes de la mort hidratades i la cervesa, deixem coure una mitja hora a foc lent i rectificarem de sal si fes falta.
Quan la carn la tinguem al nostre gust, la servim i podem acompanyar amb arròs blanc, acabat de bullir i refredat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada