CLOÏSSES A LA MEVA MARINERA
½ kg. de cloïsses
I ceba
Pebre vermell dols
1 polsim pebre vermell picant
½ got de cervesa
1 llimona
Un gra d’all
I ceba
Pebre vermell dols
1 polsim pebre vermell picant
½ got de cervesa
1 llimona
Un gra d’all
En una paella amb una mica d’oli, posem les cloïsses amb un raig de llimona, tapem-les fins que s’obrin i reservem.
En una altra paella amb una mica d’oli fregim la ceba tallada en juliana fina, afegim l’all tallat ben petit i deixem coure a poc a poc.
Afegim el pebre vermell, remenar i de seguida posem la cervesa i el suc que hagi quedat d’obrir les cloïsses.
Afegim-hi les cloïsses i deixem coure cinc minuts més perquè agafin el gust de la salsa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada