GULES AMB LLAGOSTINS I ALLADA
1 paquet de 200 g de gules
6 llagostins
1 caiena
3 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
6 llagostins
1 caiena
3 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Posem un cassó amb un grapat de sal i aigua al foc, quan comenci a bullir hi aboquem els llagostins, esperem que torni a bullir, en el moment que comencen a surar és el moment de retirar-los, i refredar-los amb aigua freda. Reservem
En una paella posem un raig d’oli i la portem al foc.
Mentre s’escalfa l’oli, pelem i tallem els alls ben petits, els posem a la paella amb la caiena tallada petita, donem unes voltes hi afegim las gules, a foc molt baix esperem que es vagin integrant amb l’oli, anirem remenant.
Mentrestant pelem els llagostins i els tallem a rodelles. Quan els tinguem tots tallats ajuntem a la paella amb les gules i acabem la cocció.
Per servir posem la meitat dels ingredients de la paella en dos plats i bon profit
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada